четвъртък, 17 януари 2019 г.

"Часът на ТЕО"

Теомир Генчев - ТЕО на 11 г. получи покана за радиоводещ на предаването, рубрика - "Часът на ТЕО" в новото Радио START на Фондация "Звезден старт на таланти"! 



От 1 февруари стартира новото радио START на 
Фондация "Звезден старт на таланти" на Гриша Петков с много нови предавания, интервюта и много МУЗИКА! 

Всички певци и пианисти от Сдружение "Евтерпани" и наши партньори, както и участниците в конкурсите на Фондацията  ще чуем по радиото с изпълнения от конкурсите и ще чуем премиерни авторски песни с уредени авторски права от различни стилове музика! 


На добър час на Радиото и на ТЕО!


Теомир Генчев - ТЕО на 11 е от 7 г. в Сдружение "Евтерпани". 

НАГРАДИ
Юбилейна награда за постижения във вокалното изкуство и награди от конкурси, фестивали, записи за учебници по музика, участия в концерти, ВИП концерти, юбилеи и събития на институции, фондации, благотворителни концерти и каузи,
по случай Юбилея - 10 години Сдружение "Евтерпани" 2018 година!
Тео записа през 2017 г. песента "Второкласник"на композитора Александър Савелиев и текст Ангелина Жекова и "Третокласници" за новите учебници по музика на Издателство "Изкуства".
ТЕО е носител на награди за изпълнител на авторска песен от "Златни искри" Варна от 2013 - 2016 г. на композитора с вокален педагог Аня Краваева -
(най-добър аранжимент, награда на WAFA, награда на медиите и журналистите, специална награда, носител на първа награда за поп изпълнител (2016 г.). Тео е носител на награди и от други конкурси -

"Гласовете ви чуваме", "Кръстопът на музите", Първи онлайн конкурс "Коледно послание" на Фондация "Звезден старт на таланти" (първа) и международни фестивали.

На 5 г. Тео, изпя с Ваня Костова и Стефан Врабчев в зала "България" на коледен концерт на певицата авторска песен!
Участва в предавания и конкурси по БНР И БНТ, в благотворителни концерти и каузи, канен е като ВИП - изпълнител на концерти и събития в София. Тео свири на пиано класика и джаз, танцува, свободно говори английски език и учи испански език и тренира източни бойни изкуства, баскетбол.

Няма коментари: