вторник, 7 април 2015 г.

Гала концерт на лауреатите на Вокално-инструментален конкурс "Гласовете ви чуваме" в Равда, Несебър и презентация на ХV фестивал "В новия век с песни, танци и обич"

На 26 април т. г. от 12 ч. в зала "Средец" ще се проведе Гала концерт на лауреатите на Вокално-инструменталния конкурс "Гласовете ви чуваме" в Равда, Несебър за периода  2012 - 2014 г. и презентация на поредния ХV-и Международен детски фестивал "В новия век с песни, танци и обич - 2015".  Връчване на специални награди на лауреати с награди от други конкурси.
Ще бъде представен първият конкурс за художници в рамките на фестивала. Презентация на художничките близначки Цвета и Евгения Ботеви и на "Лятна Академия" 2015 г. с Националната художествена Академия и Фондация "Свети Пимен", партньори на Сдружение "Евтерпани" по проект на Столична община. Ще има щанд с техни малки миниатюри, ще рисуват на място с децата участници с различни техники. Връчване на специални награди на лауреати с награди от други международни конкурси. Жени Радоева - художник, аниматор и актьорско майсторство представя проекта "Кекерица" - поредица анимационни филми за Лека нощ деца, спечелен с деца, участници в записа на песничката от Сдружението. Гости на концерта са поканени видни музиканти, хореографи, художници, партньори, участници, фирми.



Евгения Радоева

Няма коментари: