четвъртък, 23 април 2015 г.

Йоана Костадинова - поп пеене

Йоана Костадинова е с красив глас - мецосопрано. Обучава се в музикалната студия от осем години с поп пеене от вокален педагог Аня Краваева

Йоана е носител на 6 награди от престижни международни конкурси за 2014 г. През 2013 г. Сдружението я награди със специална награда за безплатно обучение и консултации. Има над 120 участия в концерти, благотворителни каузи и концерти на столична община, сдружение "Усърдие" в катедрала "Св. Йосиф" за хора и деца със Синдром Даун в НДК, ART SPACE and ONE MORE кино, във фестивали, тържества и презентации на Сдружението, на СР Слатина, БАФЦ "Нестия", БНР - Радио Бинар и Христо Ботев, в интервюта.
Участвала е в записи на 40 детски песни в четири компакт-диска за детските градини по проект на Министерството на образованието с композитора Ал. Савелиев и издателство "Изкуства" през 2008 - 2012 г., които бяха преиздадени през 2012 г.
Отличава се с артистичност и енергия в изпълненията си.
На 26 април от 12 ч. на гала-концерт презентация на ІV Вокално - инструментален конкурс "Гласовете ви чуваме 2015" Равда, Несебър, Сдружението ще награди Йоана със специална награда за постижения в певческото поп изкуство.








Няма коментари: