понеделник, 20 април 2015 г.

EUROKIDS. international contest of young talents Italia - кампания за подкрепа на дуета Симона и Павел

Уважаеми приятели, колеги, партньори, телевизии, читалища, издателства, родители и участници в наши концерти и фестивали, подкрепете дуета на Сдружение "Евтерпани" Симона Георгиева и Павел Миланов - носители на първа награда от конкурса "Абанико" 2015 г. Дуетът е носител на две награди от конкурса. Павел Миланов е и с трета награда, а Симона Георгиева със специална награда на Институт "Сервантес". Двамата са поканени за участие във фестивала EUROKIDS. international contest of young talents Italia http://www.eurokidsfestival.it/., но за това тяхно участие са необходими по 600 лв. на човек за пътни и за хотел разходи. Таксата за участие се поема от организаторите на конкурса. Дуетът е носител на трета награда от 10 юбилеен фестивал "Кръстопът на музите" 2014 г. Павел е носител на втора награда от същия фестивал и на Grand Prix от конкурс "Гласовеет ви чуваме" в Равда и Несебър - 2014 г. и "Музите" Созопол, специална награда от пролетно издание на конкурс "Равда" в София за постижения в пеенето.
Банкови сметки в Пощенска банка:
BG57BPBI79401467484901 - в евро
BG48BPBI79401067484902 - в лева
Клипове на дуета има в страницата и в блога от различни концерти.

















На 26 април от 12 ч. в зала "Средец" на Гала концерт-презентация на ІV Международен вокално - инструментален конкурс "Гласовете ви чуваме" в Равда, Несебър, Павел Миланов ще бъде награден със специална награда от Сдружението за постижения в поп пеенето през 2014 .- 2015 г.
Дуетът Симона Георгиева и Павел Миланов ще получат покана за участие като гост-изпълнители в конкурса през 2015 г. и на гала-концерта в амфитеатър Несебър, Св. Св. Влас, Слънчев бряг и петзвездния хотел "Сол Парадай Несебър", в който ще се проведе конкурса.

Няма коментари: