неделя, 2 юли 2023 г.

Концерт "Свободата да твориш" (Сдружения "Арте либера" и "Евтерпани")

Концерт "Свободата да твориш" с Галя Павлова от "Арте либера" и Сдружение "Евтерпани" с Аня Краваева в НДК, Singles club на 1 юли.

Две сдружения - една посока и естетика да създават красота с музиката в музикално-сценичните жанрове с тематични концерти с различни възрастови групи.
Участват

ученици на Галя Павлова и Аня Краваева 

Евтерпани: 

Калина Аврамова, Калина Ангелова, Ирина Милева, Ивелин Димитров, Александър Вачев, Стефани Атанасова 

Аня Краваева (мецосопран, музикален педагог) 

Арте либера: 

Мария Пашкунова, Даниела Найденова, Ани Дойчинова, Александра Докова, Керанка Кирилова, Юлия Николова, Стелияна Иванова, Тодор Котопанов, Боби Пенев, Марио Йоцов, Анета Тодорова/Брюксел, Евелина Парапанова 

Галя Павлова (мецосопран, музикален консултант)

Галя Павлова е наградена на концерта с Голямата награда на Сдружение "Евтерпани" от Международен вокално-инструментален конкурс "Нови гласове, песни и изкуства", поръчана от фирма за награди във Варна в Полша (полска художничка, дизайнер и приложник). "Музикално дърво" е награда за принос в дейността на Сдружението по повод 15 години  от създаването ни през 2008 г. за висок професионализъм, лоялност, приятелство и колегиалност! 

Повече от 20 съвместни концерти, фестивали и конкурси сме провели с "Арте либера", а с Галя Павлова сме участвали в Европа и България в много опери и концерти с различни продуценти и фестивали с опери,  кантати и симфонии с хорови и вокални изпълнения.

Благодарим на Жеко Краваев за мултимедията на спектакъла!

Гости - композитора Александър Савелиев и

Нора Преждова-Маркова (муз. педагог)



Няма коментари: