събота, 24 февруари 2018 г.

Премиерата на албума "Снежнобяла приказка" на Доно Цветков



Поздравления на композитора Доно Цветков и Студио "Да" от Варна за интервюто по БТВ за премиерата на албума "Снежнобяла приказка" на 24 февруари в Студио 5 и за чудесния празник за децата, който направихте с много български композитора, музикатни, певци като Орлин Павлов, Милица Божинова, Николай Манолов, Дани от дует "Мания" (вокал и саксофон) и Формация "Да" Варна, проф. д-р Розмари Стателова, детско шлагерно студио ДА, Елиз Нигохозова, Стелиян Донев-Стелко, Боян Кунев, "Барнароните" на Мария Стойнова, Аня Краваева и студио "Евтерпани", възпитаниците на Милица, композиторите Александър Савелиев, Стефан Илиев, Кристиян Бояджиев, Красимир Милетков, Емил Струнджев и Снежана Полихронова-Кърнолски, родителите на децата и всички, които почетоха представянето на CD-то!
Благодарим на композитора Доно Цветков за поканата да пеем заедно песента от новия албум "Снежни топки" с участието на децата солисти на Студио "Евтерпани" -
Магдалена Илиева, Ирина Георгиева, Теомир Генчев, Момчил Ямболиев, Александра Петрова, Александра Панделиева, Илиана Йокова, Калина Аврамова, Лили Панделиева, Михаела.
Доно Цветков е председател на Фондация "Откритие", от която започват музикалнта си кариера много вече известни български поп певци и Директор на Евроконкурса за авторска детска песен "Златни искри", в който участват и наши деца певци с много награди от 2013 г до 2017 г. и с излъчване по БНТ и БНР!
Носители на 12 награди от "Златни искри" са - Теомир Генчев, нашето "златно" момче, носител на 4 награди от конкурса за авторска детска песен от 2013 до 2016 г. (носител на първа награда за поп изпълнител през 2016 г.), Магдалена Илиева (втора награда и сп. за поп изпълнител  през 2016 г.), Илиана Йокова (трета награда за песен и трета за изп. през 2017 г.) на композитора Александър  Савелиев.






   









Няма коментари: