понеделник, 1 юни 2015 г.

Записи с композитора Александър Савелиев


 Ирина Георгиева и Теомир Генчев записаха песента "Мама е заета" на композитора Александър Савелиев и текст на Ангелина Жекова по покана на композитора за Трети еврофестивал "Златни искри" Варна, СОК "Камчия", БНР Варна и БНТ Свят.
Тео записва за трета година трета песен на композитора за фестивала и е спечелил Голямата награда за детски хит на Европейската федерация на артистите и фестивалите през 2014 г. с песента "Лесна работа", като записа прозвуча по БНТ Свят, БНР - програма Хоризонт.
За най - добър аранжимент на композитора през 2013 г. с песента "Вече съм голям" Тео спечели приз за най - артистичен изпълнител на конкурса и се яви и на конкурса "Щуротека" на БНР, на който бе класиран на второ място.
За Ирина е първия професионален запис за конкурс. Ирина направи запис и по проект "Кекерица" за анимационно филмче за "Лека нощ деца" с деца от Студията.
От три години Тео и Ирина пеят като солисти и дует на Евтерпани с вокален педагог Аня Краваева на концерти и фестивали, лауреати, наградени са с отличия.







Няма коментари: