петък, 26 юни 2015 г.

Теомир Генчев на 7 г. ще представи песента "Мама е заета" на Трети еврофестивал "Златни искри" - Варна на Римски терми и за БНТ "Свят".


Теомир Генчев на 7 г. ще представи песента "Мама е заета" на композитора Ал. Савелиев и текст на Ангелина Жекова на Трети еврофестивал "Златни искри" - Варна на Римски терми и за БНТ "Свят".
Теомир Радославов Генчев е на 7 г. от гр. София.
Тео е артистичен, музикален, пее от 5 годишен поп, джаз и мюзикъл в Музикална Студия "Евтерпа" при Сдружение "Евтерпани" с вокален педагог Ана Краваева.
Има награди от участия, международни фестивали и благотворителни концерти. Тео се занимава с модерен балет, актьорско майсторство и мюзикъл.
На 5 г. изпя песента "Вече съм голям" по музика на Ал. Савелиев и текст на Анг. Жекова с певицата Ваня Костова и пианиста Стефан Врабчев в зала България в коледен концерт на певицата като гост изпълнител.
През 2013 г. Тео участва в Първи еврофестивал "Златни искри" Варна със същата песен. Композитора получи награда за Най - добър аранжимент, а Тео за най - артистичен изпълнител.
Последва награда от ХІІІ Международен фестивал "В новия век с песни, танци и обич" в Несебър за "Най - артистичен изпълнител". В конкурс "Щуротека" на БНР, Тео зае второ място. Любопитно е, че в предаване на "Господари на ефира" има запис на песента. Тео участва в БНР, Радио Бинар в интервю. Гост изпълнител на конкурс "Абанико"  през 2014 г. Тео пее в мюзикъла "Оливър Туист", има дуети с майка си - Рая Генчева, която е завършила класическо пеене и Ирина на 6 г.
През 2014 г. на Втори еврофестивал "Златни искри", Тео изпълнява песента "Лесна работа" на Ал. Савелиев и текст на Анг. Жекова с награда за детски Хит за композитора от WAFA - Международна асоциация на артистите и фастивалите.
През 2015 г. на Трети еврофестивал "Златни искри" Варна, Тео ще участва с песента "Мама е заета" на Ал. Савелиев и Анг. Жекова.

Няма коментари: