сряда, 19 декември 2018 г.

ТЕО, МАГИ, ИЛИАНА, ЛИЛИ, ТЕОДОР И КАЛИНА В КОНКУРСА "КОЛЕДНО ПОСЛАНИЕ"

ПРИЯТЕЛИ И КОЛЕГИ, ВЕСЕЛИ КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ!

Приятели, в навечерието на Коледа, благодарим Ви за подкрепата, че 6 дни гласувахте за таланта на децата певци от Сдружението и за другите участници! в Първи онлайн конкурс "Коледно послание" 
Честити награди на Маги, Калина, Тео, Лили! Най-важното за нас е, по Коледа да чуем, да видим и гласуваме за таланта на децата и младежите!
Вота 5079 и 8764 гледания! 

В навечерието на Коледа, Сдружение "Евтерпани" подкрепя композитора Гриша Петков от Фондация "Звезден старт на таланти" като участва с деца - певци и пианист, ученици на Аня Краваева (председател на Сдружение "Евтерпани") в Първия онлайн конкурс "Коледно послание", организиран от  Фондацията.


През 2009 г. Сдружението участва в организирания от Фондацията  в зала 1 на НДК концерт "Звезден старт на млади слатински дарования". Трите момичета, които участваха в концерта и представиха НЧ "Хр. Смирненски 1945", Столичен район "Слатина" и Сдружението са вече професионални певици с кариера!
Моля, гласувайте за нашите малки звезди - певци Магдалена Илиева, Илиана Йокова, Калина Аврамова, Теомир Генчев, Теодор Ташков (пиано) и Лили Вълчева (поетеса и певица, студентка в СУ "Св. Климент Охридски" с муз. педагогика, Сдружение "Арте либера"), като с Вашия вот подкрепите таланта и труда им да се занимават с музика!

ТЕОМИР (11 г.) - ПОП 🎤
ИЛИАНА (9 г.) - ПОП 🎤

КАЛИНА (9 г.) - ФОЛКЛОР 🎤
КАЛИНА (9 г.) - ПОП 🎤
ТЕОДОР (8 г.) - ПИАНО 🎹
МАГДАЛЕНА (8 г.) - АВТОРСКА ДЕТСКА ПЕСЕН, ПОП 🎤
ЛИЛИ (23 г.) - ПОП 🎤
ЛИЛИ (23 Г.) - ПОЕЗИЯ 💓

Няма коментари: