четвъртък, 15 март 2018 г.

ТЕО в концерта "Любов към езиците"


Теомир Генчев на 10 г. е гост-изпълнител на концерта по покана на г-н Мартин Хаджидимитров (преподавател и библиотекар от училището).
Теомир Генчев - ТЕО на 10 г. записа песента "Второкласници" на композитора Александър Савелиев и текст Ангелина Жекова за новия учебник за втори клас по музика на Издателство "Изкуства".
ТЕО е носител на награди за изпълнител на авторска песен от "Златни искри" Варна  от 2013 - 2016 г. на композитора с вокален педагог Аня Краваева (най-добър аранжимент, награда на WAFA, медиите), носител на първа награда за поп изпълнител от 2016 г.
Тео е носител на награди от конкурсите "Гласовете ви чуваме", "Кръстопът на музите" и  международни фестивали.  На 5 г. изпя в дует песен с Ваня Костова и Стефан Врабчев (пиано) в зала "България" на коледен концерт на певицата по нейна покана.  
Участва в предавания и конкурси по БНР и БНТ, в благотворителни концерти, канен е като ВИП - изпълнител на концерти и събития в София. 
Тео свири на пиано, има изяви в детски мюзикъл, занимава се с актьорско майсторство, танцува модерни танци , сноуборд и тренира източни бойни изкуства.

 Предстоят записи и за учебника за трети клас с песента "Третокласници".  




Няма коментари: