петък, 14 юли 2017 г.

Записахме песните за учебниците за първи и пети клас на "Изкуства"

Магдалена Илиева

Прекрасните малки певици от Сдружение "Евтерпани" - Магдалена Илиева, Калина Аврамова, Илиана Йокова, Стефания Русинова и Александра Петрова записаха песни за учебника за първи клас на издателство "Изкуства" с композитора Ал. Савелиев и вокален педагог Аня Краваева (председател на Сдружение "Евтерпани"). 
Маги е от НМУ "Л. Пипиков (цигулка), Стефи и Маги са от първия детски филхармоничен хор, Алекс е от Радиодеца на БНР и са лауреати от много международни конкурси с поп и рок пеене. Илиана е с две трети награди за авторска песен на композитора Ал. Савелиев  от "Златни искри" 2017 г. и др. конкурси, Калина е лауреат от конкурса "Гласовете ви чуваме" (2016-2017 в категории фолклор и поп, рок).  

Илиана Йокова, Стефания и Александра

Калина Аврамова

Сандра Кордова
Сандра Кордова (солист на детския хор на БНР и възпитаничка на А. Краваева), записа три песни за учебника по музика за пети клас на издателството. Записахме 17 песни и продължаваме да записваме песните и за другите класове (1-8 кл.).


Благодарим на Ал. Савелиев за честта да сме част от проекта и за подаръците детски аудиодискове и авторския му аудио диск "Завръщане" с  автограф!Александра Петрова

Росица Бисерова

Ангелогласните популярни Сестри Бисерови и фамилия (Росица, Стефан и Мая) се включиха в записи за учебниците за първи клас на издателство "Изкуства" с композитора Александър Савелиев, Ана Краваева, Ася Дамянова (пиано).

Стафания
Сестри Бисерови - фамилия, Стефан
Сестри Бисерови - фамилия - Мая
Илинка Петрова на 12 г. от НМУ "Л. Пипков" (пиано), лауреат от международни конкурси за пианисти и с първа авторска композиция за пиано, певица от детски хор при БНР, се включи в записите за първи клас на учебниците по музика на издателство "Изкуства" с изпълнението на песента "Хоро" на П. Хаджиев по покана на Аня Краваева.
Благодарим на Илинка и й желаем много творчески успехи, ще чуем авторската й творба на 1 октомври в НДК, Студио 5 на Гала-концерта, награждаване на Втори конкурс "Нови гласове и песни" с директор Аня Краваева.


Теомир Генчев - ТЕО записа песента "Второкласник" на композитора Александър Савелиев за новия учебник за втори клас по музика на Издателство "Изукства".


Няма коментари: