сряда, 22 юни 2016 г.

Концерт на Никола Младенов в Арт клуб DADA

Никола Младенов
В самотo сърце на столицата, на няколко минути разстояние от най-известните забележителности в града, всеки месец в пространството на Dada Cultural Bar се откриват нови изложби на интересни и провокативни артисти, а всяка седмица множество културни мероприятия изпълват заведениет

На 26 юни (неделя) от 17. 30 ч. в Арт клуб DADAСдружение  "Евтерпани" представя младия поп изпълнител Никола Младенов (18 г.) с концерт-рецитал с песни на Адреано Челентано, Андрея Бочели, Том Джонс, Джо Кокър, Васил Петров, Елвис Пресли, Трой Сиван, Риана.
Никола е лауреат от международни конкурси (пиано, класическо и поп пеене). Отличава се като рядък глас (баритон) с мощност и изразителност на изпълнението на класически, поп песни и др.
Свири на пиано 9 г. и има награди от "Орфеева дарба",  пее 6 г. в хора на софийските момчета  (опери, мюзикъл, църковна музика ) и има награди от турнета в Европа.
Никола е от 2013 г. в школата към Сдружение "Евтерпани" с вок. пед. Аня Краваева и участва в концерти, фестивали, конкурси и тържества, организирани от Сдружението, Столична община, сдружения, частни фирми и др. Лауреат е на фестивали и конкурси ("Кръстопът на музите", "София пее", "Орфеева дарба", "Абанико", "Гласовете ви чуваме", "Бургас, детето и морето", "Черноморски перли", "В новия век с песни, танци и обич", "Празник бед предел" и др.).


What we call dada is a piece of tomfoolery from the void, in which all the lofty questions have become involved…'


" това, което ние наричаме дада е парче палячовщина от бездната, в която всички възвишени въпроси са се включили...'

Вход свободен

Няма коментари: