неделя, 7 декември 2014 г.

АУДИО ДИСК "КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ"

Музикалният диск "Коледни подаръци"  съдържа 10 коледни детски песни (5 български и 5 американски). Музиката на българските песни и всички аранжименти са на композитора Александър Савелиев. Аранжиментите на американските песни са направени преди години за вокална група "Радиодеца" и Биг Бенд на БНР, но не са били издадени. Преаранжирани са за Музикална студия "Евтерпа" и издадени в този диск през 2012 г. от издателство "Изкуства" с продуцент Цеко Стайков и музикален продуцент композитора Александър Савелиев  по повод 15-годишнината от създаването на студията. Дискът беше представен от певицата Ваня Костова и децата на студията в Студио 5 на НДК през м. декември 2012 г.


От 2005 г. до 2012 г. МС "Евтерпа" с помощта на композитора Александър Савелиев записа в изпълнение на свои певци - деца и младежи около 60 детски песни, издадени в 6 аудио-диска от издателство "Изкуства" с продуцент Цеко Стайков и музикален продуцент, композитора Александър Савелиев. Издателство "Изкуства" издаде и авторския детски мюзикъл "Сливи за смет".
МЮЗИКЪЛ ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ 
"СЛИВИ ЗА СМЕТ"
Музика - Аня Краваева
Текст - Емилия Пеева, Аня Краваева
Аранжименти - Александър Савелиев
Издателство "Изкуства" с продуцент Цеко Стайков.

Дисковете са предназначени за детските градини, училищата и са подходящи за други творчески колективи за празници и тържества. Могат да се намерят в търговската мрежа и в издателство"Изкуства" и са един чудесен коледен подарък за вашето дете.
Всички дискове съдържат и инструментали на песните.






Няма коментари: