понеделник, 30 септември 2013 г.

Софийски фестивал "Кръстопът на музите"


Лауреати на фестивала "София пее" станаха възпитаниците на Сдружение "Евтерпани": Сандра Кордова, Александър Рангачев, Йоана Костадинова, Симона Илиева и Никола Младенов.





  
С почетен диплом на фестивала беше удостоен музикалния педагог и председател на Сдружението Аня Краваева.
 

3 коментара:

Euterpani каза...

Изказвам моите благодарности за професионализма и перфектната подготовка на хората, екипа на НЧ "Кирил и Методий" и лично на г - жа Росица Йорданова за поканата й да участвам във фестивала "Кръстопът на музите" 2013 г., за голямата чест и оценка на журито за работата ми - да нося званието Лауреат" на фестивала София пее".
Наградата е висока - от от Съюза на читалищата и Съюза на писателите.
Благодаря, колеги.
Ще се радвам да направим много фестивали и концерти заедно.

Euterpani каза...

Участието и наградите на Музикална студия "Евтерпа" и на муз. педагог Аня Краваева през септември са във връзка с 15 г. от съдване на Студията и 5 г. от създаване на Сдружението бе изпъстрена с 9 концерта, като три са организирани от Сдружение "Евтерпани" в НДК и НИМ от председателя и арт менъжър - Аня Краваева и зам. председателя и технически сдекретар и менъжър на феставалите г - н Жеко Краваев.

Euterpani каза...

Приятели и колеги, мили деца и млади певци, изпълнители, в блога на Сдружение "Евтерпани" и в YouTube, в Детска интернет теливизия "Знам и мога" ще чуете и видите изпълнения от концерти, фестивали и конкурси, професионални записи на песни от 6 СД с 60 песни за деца и младежи,записани от Студията, Издателство "Изкуства" и композитора Ал. Савелиев от 2005 до 2012 г. Дисковете са преиздадени през 2012 г. Най - новия ни диск с коледни песни "Коледни подаръци", може да си закупите в Издателството и да разгледате дисковете в каталога -
www.izkustva.net