неделя, 29 март 2015 г.

4 награди от конкурс Абанико

На 27-29 март се проведе ІV международен конкурс за испанска песен "Абанико".
Дуетът Симона Георгиева (16 г.) и Павел Миланов (20 г.) спечели първа награда. Двамата бяха поканени от представителя на Италия Винченцо Калазанто за участие във фестивала за млади таланти "EUROKIDS International Contest of Young Talents".
В пета възрастова група Павел Миланов беше отличен с трета награда, а в своята група (четвърта) Симона Георгиева беше удостоена със специална награда на Института "Сервантес".
Поздравления и за младия и обещаващ тенор Мартин Хаджидимитров за доброто представяне.
Мартин Хаджидимитров
Симона Георгиева и Павел Миланов



неделя, 22 март 2015 г.

Честита първа пролет

Пролетно настроение на 21 и 22 март в Домовете на културата "Искър" и "Средец" с певческите изпълнения на Симона Георгиева и Павел Миланов.





четвъртък, 12 март 2015 г.

Пролет в Националния исторически музей


Здравейте приятели! На 22 март 2015 г. - преди Благовещение (25 март), от 11:30 ч. нашият партньор НИМ ще отбележи втората годишнина от създаването на своя детския център. Нашето Сдружение със своите млади таланти - певци и изпълнители, е поканено като гост при отбелязването на тази годишнина. Както и през миналогодишното честване така и сега ще се спази утвърдената вече традиция на прескачане на огньове и гонене на змии и гущери - на злите духове. Заповядайте на празника!



събота, 7 март 2015 г.

"Кръшна ръченица"

На 28 февруари в зала "Средец" и на 1 март в Дом на културата в "Искър" се проведе "Кръшна ръченица" на БАФЦ "Нестия". 
Мартин Хаджидимитров
Снежана Илиева

Павел Миланов и Габриела Симеонова
вокален педагог Аня Краваева
Антоанета Илиева